BBQ

Ook voor de barbecue bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren zowel kant en klare pakketten als een heel scala aan losse specialiteiten. Van speklap tot mixed grill en van karbonade tot cote de boeuf.

U kunt ons gehele BBQ assortiment gemakkelijk bekijken en bestellen via BBQVERHUURGRONINGEN.NL

BBQVERHUURGRONINGEN.NL, alles voor een geslaagde BBQ!
Bij ons vindt u alles om uw BBQ of tuinfeest te laten slagen. Wij zijn een relatief kleine partij die zicht richt op de verhuur en verkoop van alle benodigdheden voor kleine tot middelgrote tuin- en BBQfeesten. Van vlees tot salades en van BBQ tot partytent.  Op deze website stelt u gemakkelijk zelf uw ideale pakket samen. Wilt u liever een offerte op maat, of bent u op zoek naar advies? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Vers, duurzaam en lokaal genieten.
BBQVERHUURGRONINGEN.NL is onderdeel van ambachtelijke slagerij Het Herenhuis in Groningen.  Met Het Herenhuis staan wij voor vlees van hoge kwaliteit. Vlees uit de regio dat door vaste boeren met liefde en zorg is behandeld. Door zoveel mogelijk lokaal in te kopen en zelf de boeren te bezoeken weten wij waar ons vlees vandaan komt. Een goed product met een eerlijke afkomst is hierdoor gegarandeerd.

Wij proberen het gebruik van wegwerpplastic zoveel mogelijk te beperken. De door ons aangeboden artikelen worden daarom waar mogelijk aangeboden in en op biologisch afbreekbare verpakkingen. Ook de door ons aangeboden wegwerpartikelen zoals: borden, bekers en bestek zijn biologisch afbreekbaar en industrieel composteerbaar.